MEM

Måndag Efter Midsommar  ;o)

Midsommar helgen har passerat mig på snudden obemärkt och jag njöt. Visst hade man väl velat fira en ordentlig midsommar med stång, långbord och allsång. Men efter som jag skulle jobba sen vid 16 så blev det bara en snabbis hos mormor och morfar med delar av familjen. Men det var godkänt så var även M !!! Första träffen med familjen… Lite smått Kaotiskt men det gick nog bra… *pust*

I onsdags hade stackars H migrän ! Nu vet jag att det var det, han har haft samma sak 3-4 ggr innan.  Huvudvärk (såklart), ont i ögonen (som om någon trycker ut dom), illamående och kräka till sist. Tyckte så synd om honom. Det här var nog det värsta anfallet hittills. Han hade ont på tors. fm också. Som tur var så hade jag Jessan som jag kunde rådfråga, eftersom hon har egen erfarenhet. Själv har jag ju huvudvärk så sällan att jag tror att det e en hjärn tumör varje gång jag får det....

Annars har allt varit tipp topp. I söndags tog jag en löp runda med M på cyklen. Han gjorde ett bra Jobb med att vara vattenpojk och hastighets kollare, trevligt sällskap också ;o)

Måste bara lägga in hans kommentar på FaceBook:

Trodde nog aldrig detta skulle hända i mitt liv. Iklädd Kalmar triathlon T-shirt och 6,3 km på cykel. Men kul var det, tack AYO!

Hihihi !!! Jag kan nog inte blir gladare än så…. 

MEN vill INTE packa på MIN träning på honom !!!! ALDRIG !!!!

Men dom gångerna han självmant vill följa med så kommer jag bli jätte glad !

Den spontana uppvisningsrundan av M ,i lördags, till Måleråsarna var inte så illa den heller... men kladdkakan sparade vi till den 3/7 då det vankas grillkväll. *smask*

Imorgon så ska jag praoa som husmor igen. Denna gång ska nog Affe med… Smäcka i honom ett gäng åksjukepiller först bara så han inte får spelet under bilfärden… inte åkt så långt innan ju. Men belöningen kommer ju bli att gå på grönbete. Hoppas det kommer gå bra, han ska få lite fästingolja i nacken i kväll.

Nu har H och jag smaskat Ben & Jerry glass, Vanillia cream, chocolate chips with cookiedough chunks Ledsen M men den e nästan slut nu… köper ny till nästa gång… *Tips till överaskningsdag*

Är det fel när man som mamma pillar ut NÄSTAN alla cookiedough chunk:sen och lägger i sin egen skål…. Hehehe… mmmmm Mama neeeeds !!!!

Ses på torsdag, då e jag hemma igen !


Lubrikerad och Lycklig !!!

Hahahaha !!!
;o9

Har varit i Tingsryd hos en "vän" ,som det så fint heter, i helgen.
Har varit helt fantastiskt, underbart, härligt... Vilken livskvalite !!!!
Bara umgås med barnen... Sitta i gärset en heldag... Känna solen värma upp hela ens värld. Bländas av den underbara blå himmlen. Höra barnens skratt klinga mellan träden och känna lugnet sänka sig över huvudet som en ryskpälsmössa och trygheten börja bita en i tårna. Det och skogsmyrorna...

Sen ringer verklighetens signal och gör en spricka i kristallslottet.

Kan man någonsin ändras eller är man alltid samma person???
Mitt svar på den frågan är ett solklart JA !!!
Alla människor kan ändras, om man bryter gamlavanor om man ställs in för händelser, beslut som på verkar ens existens. Nått som får en att "vakna" till. som on hand tar och skakar runt en!
* I kina har man samma tecken för ordet kris och möjlighet*
Jag har ändrats som natt till dag, svart till vitt. Tette till Therese.....
Jag gick den hårda vägen och mitt liv ändrades totalt, till det bättre!!
Människor som jag håller nära mig vet detta dom ser förändringen. Dom klappar mig på axlen nu och säger bra gjort. Dom höll i mig när jag rasade och inte orkade mer och sa bara lite till, vi hjälper. Dessa människor kommer alltid finnas i mitt hjärt. Igentligen så är det bara dom som jag behöver i mitt liv. Det är ju bara dom som betyder nått för mig.

Att jag har ändrats och är en BRA person. STOLT över att vara den jag är. Att jag gått igenom alla misstag och erfarenheter i mitt liv, alla "snesteg" alla val. Har gjort mig till den jag är idag.

Men hjälper det om andra människor INTE ändrat sig. Om dom är precis samma sen 15 år tillbax. Om dom står kvar i samma spår som då. Är jag då samma person i deras ögon?
Spelar det då någon roll om Jag ändrats om jag vuxit och utvecklat på alla plan fått erfarenheter och lärdommar.
Kan ett ord få allt att gå tillbax 15 år i tiden....
?????????

Jag tror inte det, jag hoppas inte det. Jag tror att jag är en så pass bra och stark person nu att jag kan se förbi det.
Vänner kan man välja. Det är en av fördelarna. Alla kan välja vem som har rätt att få ta av ens tid och enerig.
Jag väljer vem/vilka som ska få vara en del av mitt liv, som ska få tid av den tiden jag blivit tilldelad under detta liv.
Och det bästa är att jag kan välja bort dom som inte är värda den !!!!


soMMar SOmmAR SoMmAr

Från och med idag är det SOMMARLOV !!!!
-Va Då säger H och ser konstig ut... -Ska du jobba FAST det e sommarlov !!!
-Jopp så e det när man e vuxen....


Avslutningsfika gick av staplen hos mig, med ny bakade Jordgubbstårta a la Therese. Kan säga att det fanns inte en smula kvar sen... Helt Knasigt GOD blev den !!!!  (så klart när jag gjort den)

  H var stilig som få !!!

Varit och handlat åt honom i veckan nu..... Han ruinerar mig !!!!
Äter som en Häst och växer som blomskotten i vårsolen på gödselstacken !!!
I julas fick han nya kläder... Nu är dom ca 5 cm för små över allt... benen armarna midjan..... + att han lagt till med en strl till i skor... så nu mera mäter han ÖVER 145 cm och har 37 i skor... kommer bli en lång och ståtlig kille !!!!




Efter mkt tårt-ätande och lek och stoj så tar ibland krafterna bara slut...
för både gammal och ung... lilla Tarchan smög in och la sig i sängen hos morfar en stund...

Tarchan har för övrigt ett stort dilemma... Therese och Tette är tydligen samma person... Huvudbryr för en 3½ åring...






Imorgon bär det av på en liten utflyckt för H och mig... Ska bli sååå Kul.. Längtar jätte mkt och håller tummarna för att allt ska gå bra... Men det kommer det nog.. Bra förälder/rar ju !!!

*Sen du (jag) var här Häggen slagit ut*

*Lars Winnerbäck-Sen du var här*

Oj jag var tom tvungen att kolla vad jag skrev sist här...

Ska vi ta tävlingarna först eller...     ...pfff... ursäkta blåste bara bort en mal som flög runt här i intet...

Margaretaloppet gick oki... inte nöjd med 25.03 i slut tid... men visst sen när jag började kolla lite...
*Snitt tid 4.58 under loppet
*Bästa tid 4,36 under loppet... då var det väl rätt oki. Bäst hittintills ialf !
Benet höll oxå. Det enda jag inte riktigt får klämpå är starterna.
Jag tycker jag står långt fram... men ändå så är det as mkt folk framför mig, jag kan ju inte spurta och as springa direkt.
Men sen tar det ju halva loppet innan jag ens kommit in i tempot för alla springa framför och sakta och i vägen.
Men det är ju så roligt och nu när jag äntligen ahr fått några att springa med och nu när ÄNTLIGEN min Jessi varit me så är det ÄNNU roligare !!!
Kaffe och banan e ett måste! och helt plötsligt så är jag en levande kopia av en viss Herr Runemalm... Med egna små rutiner och ideer för mig... Men så lärde jag mig ju oxå att  ÄLSKA det av den bäste !!!
LinneaLunken igår, kändes sämre men gick bättre. ÄNTLIGEN är jag UNDER 25 min sträcket på 5 km, inte mkt ca 20 sek, för Ipod jäklen kärvade, måste ha en pulsklocka... Men det är ändå 20 sek !!!... ca.... Snitt tiden låg på 4.47min/km
Jag är Super nöjd !!! LÄNGTAR fet mkt till triathlonet nu !!!
Men först är det Victorialoppet 9km om 6v. Och tills dess ska jag vara i tiptopp form !!!
För att åstakomma detta så ska jag till Rygghälsan och Anders på tis... Har lite lagom ont i ryggen... och det går hela vägen från rumpan till nacken... förmodligen grundar det i benet och där av felbelastning osv osv osv... *gäsp*
För övrigt så MÅSTE jag lägga om eller rättare sagt i ordning min mat... för just nu har jag sjuka kolhydratsbegär som gör mig så ledsen och trött på allt vad mat heter... Så slarvigt som jag äter nu har jag inte gjort på säkert 3 år !!! Blir bara jätte ledsen på mig själv.... I kväll så gjorde jag 3 !!!!! mackor som jag tänkte smäcka i mig.... då blev jag ledsen, grät en skvätt skänkte en bön till svältande barn och kastade dom.
Då mår jag dåligt!
*Dels för att barn i världen dör och jag kastar mat !
*Dels för att jag faktiskt föll för frestelsen och gjorde dom, + att det var 3 st inte 1.....
*Delsa att jag kanske skulle kunnat ätit dom igentligen....
...hmmmm...

Annars då....
Jag var i Tingsryd i helgen och hade en av dom bästa helgerna detta året !!! och det säger jag inte bara för att jag vet att personen läser det här utanför att det faktiskt  var det.... Fråga Jessan !!!

oj.... nu tappade jag tråden totalt....

Skriver mer sen....
KRAM

.....

uppdatering e på väg

Antiquus amor cancer est....

~AYO~



......funderar på
vad som håller
 på att hända...

RSS 2.0