Me Tarzan You Jane

Efter att H gått till skolan idag så stod jag i valet och kvalet om att krypa tillbax till sängen eller ta tag i livet. Så jag ställde mig och gjorde en stor sats Vanilj Pannacota med mangosås som jag ska ta med mig till Elsemåla och som H och hans mormor ska mumsa på i kväll.
SJUKT GOTT men hur tusan kan man misslyckas med vispgrädde och socker.....
För övrigt så kommer det bli syjunta i Elsemåla i kväll då Manuel och jag ska försöka få ihop våra Tarzan och Jane dräkter vilket inte alls går som vi tänkt....
Om man hör namnen Tarzan och Jane så får man ju direkt en bild i huvudet....Våran bild var: 

 Leopardmönstrat höftsynken
+ något över tuttarna på Jane.

Sen gick jag ut på nätet för att kolla och upptäckte att vi hade helt fel!!!
Visst Tarzan e ju rätt med höftskynke och nått läder halsband. Men Jane har ingenting åt det hållet.... Linne och någon kjol eller scarfs runt höfterna... vanliga jädra kläder. + att alla har snöat in på Disenys Tarzan, så nu vet jag inte alls längre...

Inte riktigt så här jag tänker Tarzan och Jane

Möjligtvis så här...

Men ändå mer så här...

 

Äsch jag får lägga upp bilder sen efter helgen så får ni se hur det blev.

KUL ska det bli ialf!!!

Men roligsat tror jag att fixandet och klädpådningen kommer bli !!!


Back 2 life.. Back 2 reality..

Jaha då var man tillbax i verkligheten då. Efter en helt underbar sommar i hus på 400kvm, 3 barn, man och hund så e man tillbax i en lght på 85kvm, med 1 barn som klarar sig själv, skola, jobb, träning och....... ensamheten.
Men bara i veckorna på helgerna e vi fortfarande den socker söta familjen, som får alla att odla karies i super fart bara av att titta på oss !!!
Men det e rätt fantastiskt hur fort det går att vänja sig vid en sak för att sen ha ett sjuhelsike abstinens när man blir av me de.

I dag måste jag ha saknat min trädgård som attans för jag har planterat finfint i min gjutjärns kruka + rensat min pyttelilla rabbart.


Sen lagade jag lite köttgryta så min man har några matlådor.

Jaja jag vet... skämmer bort honom....  Jag ser det mer som att jag gör honom beroende av mig så han inte klara sig utan mig sen... MMMmmmooooHhahhahahaha !!!

Men på ett sätt så ska det bli lite skönt att få upp träningen igen nu och få in lite rutiner i det hela igen. E nog lite för dålig där på min självdiseplin.
Har börjat äta nått kopiöst mkt nu i sommar oxå, så måste nog börja med att krympa magen lite grann.
Jag vet att ni (mina ägare) inte tycker om det, men så e det.

Imorgon bär det av ner till Elsemåla igen, barnlediga hela helgen.   ;o9    NICE !!!
Jaja ni vet nog... vi e alla vuxna människor som läser det här!!!
På lördag så ska vi på maskerad som Tarzan och Jane !!!
NEJ vi valde inte själva !!!
Men vi kommer helt klart göra det bästa av situationen och bära våra huvuden högt och ta emot priset för bästa kostym med ett hån leende över alla förlorare!!!

Idag så har jag kommit i kapp lite med det sociala oxå. Jessan var här och frulle fikade frukost i morse. SUPER fm med henne,men det e de ju alltid. Sen sprang jag på min bror, mor och svägerska, tog en fika med dom. Och nu straxt så kommer Jossan och kvälls fikar.
Produktiv dag !!!
Känns skönt, kommer nog sova gott i natt, efter det att Manuel ringt och meddelat att han har huvudet tryggt över ytan efter dagens dyk..... Själv får jag bara plugga än så länge. Men snart så får jag oxå blåsa bubblor i djupet på 18m!



Bratz vs Therese

Pga av alla de trevliga småbarns bakterierna, som frodas som mygglerver i regnväder, under första dagisveckan efter semestern. Så var ju jag en rätt enkel match för dom små liven, efter att har varit outsatt för dom de senaste 6-8 år.
Så har jag nu fått en trevlig liten förkylning och såklart ett tillhöraden vackert munsår.
Min älskling tycker dock att jag e rätt söt med min svullna läpp som får mig att se ut som något taget ur en billig p-film.
Jag själv e väl inte lika nöjd för det svider och kliar till förbanelse. Som tur e finns compeed munsårsplåster to the rescue för att lindra lite ialf.

Mitt i det vackra kom Döden på besök

Solen lyser på den klarblåa sensommariga kvällshimlen, den ljumna kvälsbrisen smeker runt mina ben. Huden på kinderna hettar lite efter en heldag på havet men min älskade familj.

Tänker tillbaka på dagen, kelandet av små pojkarna, skratten som bubblade upp ur ett kittlande barn. Stolthen och tryggheten när den stora pojken och "pappan"(i familjen) går runt på stora skepp/fartyg och lyssnar intresserat på allt som sägs. Den kittlande spänningen när pojkarna fångar maneter, lugnet när minstingen somnar i armarna under båtfärden hem igen..  Och kärleken när jag tittar runt på "min familj" och möter M´s ögon, hans leende och vet att han känner likadant som jag..... LYCKA

Medans jag går runt i kvälls lugnet och tystnaden så är mitt hjärta brutset och tårarna rinner konstant.
För bara en liten stund sen så höll jag mitt gråtande barn i armarna vaggade lugnande och försökte klappa och vyssa bort sorgen ur hans hjärta.
Hans lekkamrat sen 8år tillbaka har lämnat vår värld. Hans "lillebror", min "bÄbis" har dött. En olycka som hände så fort och så ofta tog honom bort från oss.
Våran Alfonz, Affe här blivit överkörd och dog direkt. Han blev träffad av en bil i 90-110 km/tim. Vad har en liten katt att sätta emot det. Även om nu inte Affe var så liten.
Personerna som vållade denna sorg ringde dock oss. Berättade vad som hänt, var dom lagt honom.
Evigt tacksam för det.

Tankarna om Alfonz kommer hela tiden och visst är det tomt. Vem ska nu komma och gosa med fötterna när man äter frukost eller ligga i soffan och gosa på kvällarna. Ingen som kommer ligga på rygg i solskenet och kurra när man smeker hans mage....

Men han hade ju en super fin sista sommar. Han har fått gått fritt i gräset, smygt på barnen i skogsdungen, spatserat på stenmuren, jagat och fångat näbbmöss. Kissat fritt i skog och mark. och bara njutit av sommar solen..... Som en fri katt!


Alfonz 4-6 mån

Hampus 2 år och hans bästaste vän

Hampus på sin 10 årsdag, Affe i centrum såklart!

Jag och min Bäbis

Sorgen är tung efter dig min Älskade Affe. Du kommer att vara saknad för alltid. Förlåt ! Jag älskar dig!




RSS 2.0